Glinka Medical Vet, servicii medicale generale

Servicii medicale generale

Cabinetul nostru va ofera o serie de servicii medicale generale precum: consultatii generale si de specialitate, tratamente, vaccinari , deparazitari si carnete de sanatate pentru caini, pisici si iepuri, pasapoarte, microcipari si inregistrari in R.E.C.S.

Oftalmologie

Afectiunile oculare la animalele de companie sunt frecvent intalnite si pot apare spontan, uneori insotind alte afectiuni. De aceea recomandam efectuarea unei consultatii oftalmologice indiferent de varsta sau starea clinica.
Glinka Medical Vet, servicii stomatologie

Stomatologie

De sanatatea orala a animalutului dumneavoastra depinde bunastarea intregului sau organism, de aceea igiena orala reprezinta una din prioritatile noastre. Vizitele periodice sunt absolut necesare pentru a preveni afectiunile dentare ale prietenilor nostri necuvantatori iar tratamentele stomatologice si detartrajul periodic mentin starea de sanatate.
Glinka-Medical-Vet,-servicii-dermatologie

Dermatologie

Afectiunile pielii genereaza animalului un disconfort ascociat cu un aspect estetic modificat iar tratamentul acestora este de multe ori indelungat si solicitant pentru proprietar. Consultatiile periodice si consilierea dermatologica pot preveni aparitia dermatitelor la animalele de companie.
Glinka Medical Vet, servicii chirurgie

Chirurgie

In cadrul cabinetului nostru beneficiati de interventii chirurgicale atat generale cat si de specialitate cuprinzand ramurile obstetrica-ginecologie, oftalmologie, stomatologie si oncologie.
Glinka Medical Vet, servicii cosmetica

Cosmetica canina si felina

Igiena corporala periodica previne aparitia dermatitelor si contribuie la bunastarea animalutului dumneavoastra. Specialistii nostri va vor consilia in alegerea tratamentului corporal corespunzator in functie de necesitatile fiecarui animal.

CONCEDIU